1. Haberler
  2. Gündem
  3. Lefkoşa Polisi hırsızlık vakasına gitmedi

Lefkoşa Polisi hırsızlık vakasına gitmedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönyeli’de yaşanan akü hırsızlığında polisin ihmali olduğu iddia edildi. 26 Kasım tarihinde hırsızlık vakasının bildirildiği Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri tarafından, müştekiye iş araçlarının koçanlarıyla birlikte polis karakoluna gelmesi söylendi.

Medya çevresince İğneci veya Skylap lakabıyla tanınan Mehmet Kumser, başına gelen hırsızlık olayı üzerine telefoniyen aradıkları Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube ekiplerinin, olay yerine gelmek yerine kendilerini Adli Şubeye çağırdığını anlattı.

Mehmet Kumser, polisin bu sorumsuzluğu karşısında yaşadığı şaşkınlığı, olay yerinden çektiği bir video ile kamuoyuyla paylaştı ve bu duruma isyan etti.

(Evrenselgazete)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Lefkoşa Polisi hırsızlık vakasına gitmedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.