Maliye Bakanı Amcaoğlu, Dünya’daki fiyat artışı ve kurdaki yükselişe rağmen akaryakıt fiyatlarına zam yapmadık
Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu, tüm Dünya’da petrol fiyatlarında yaşanan artışa ve kurdaki yükselişe rağmen, KKTC’de akaryakıt fiyatlarının yükseltilmediğini duyurdu.
Bakan Amcaoğlu, bakanlığın sorumluluğuyla yayınlanan emirname ile akaryakıt fiyatlarında oluşan yükselişin, fon miktarından karşılandığını ve vatandaşa zam olarak yansıtılmadığını belirtti.
Maliye Bakanı, içinde olduğumuz sıkıntılı dönemde, ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ve vatandaşın ekonomik yükünü artırmamak adına yoğun gayret gösterdiklerini belirtti.
479117 677551Yeah bookmaking this wasnt a bad decision excellent post! . 726211
212659 909741Read More HERE. I bookmarked it. 387547
541200 554565 Spot on with this write-up, I truly believe this web site needs much a lot more consideration. Ill probably be once again to read a lot more, thanks for that information. 592003