1. Haberler
  2. SPOR
  3. MOK genel kurul

MOK genel kurul

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KKTC Milli Olimpiyat Komitesi Genel Kurulu yapılırken başkan adayı çıkmaması nedeniyle divan başkanı Hasan Gazioğlu yeni başkan seçilene kadar başkanlığı devraldı.

Girne Öğretmen Evi’nde gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Dursun Koç ve yönetim kurulunun faaliyet ve mali raporu okunarak onaylandı.

Genel kurulda tüzük gereği 48 saat önce başkan adayı olması gerekenlerin müracaat yapması gerekiyordu ancak herhangi bir müracaat olmadığı için yeni başkan seçilemedi.

Genel kurulda yapılan konuşmalar, karşılıklı diyaloglar sonucunda divan başkanı Hasan Gazioğlu tüzük gereği genel kurulu 15 gün sonraya erteledi.

Yeni başkan adayı çıkması durumunda 15 gün sonra KKTC milli olimpiyat komitesinin yeni başkanı seçilmiş olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MOK genel kurul
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin