istanbul manzara

“Ne Yapmak İstediniz de Yapamadınız?”
99 okunma

“Ne Yapmak İstediniz de Yapamadınız?”

ABONE OL
8 Aralık 2021 15:22
“Ne Yapmak İstediniz de Yapamadınız?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL



 

Partiden yapılan açıklamaya göre, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Ziyamet köyünde yaptığı konuşmada, Ulusal Birlik Partisi’ne (UBP) yönelik bazı eleştirilerde bulundu.

“Sayın Sucuoğlu sürekli hayal tacirliği yapıyor. İstikrarlı hükümet için tek başına iktidardan bahsediyor” diyen Erhan Arıklı, UBP’ye “Son üç yıldır hükümette idin. Hangi icraatı hangi reformu yapmak istedin de hangi ortağın engel oldu” diye sordu.

Arıklı, “Biz söylüyor ve diyoruz ki yapmak istediğimiz birçok icraata UBP’li ortağımız engel oldu. Bırakın bizi Türkiye ile imzalanan ekonomik protokoldeki hiçbir icraatı yerine getirmedi. Şimdi çıkıp halka diyor ki tek başına iktidar istiyoruz” ifadelerinde bulundu.

Arıklı, eski koalisyon hükümeti döneminde, Türkiye Ticaret ve Enerji Bakanları ile imzaladığı protokollere işaret ederek, “Türkiye Ticaret Bakanı ile imzalamış olduğu Eylem Planı’nın KKTC ekonomisi için devrim niteliğinde olduğunu” savundu. Arıklı, “Bu anlaşma ile ürettiğimiz her malı gümrüksüz bir şekilde Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden dünyaya pazarlama imkanı bulduk” diye konuştu.



En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0