DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22454431.42224%
Lefkoşa
°

13:16

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Ölümle Tehdit Edip Baltayla Arabaya Saldıran Zanlı Teminatla Serbest!

Ölümle Tehdit Edip Baltayla Arabaya Saldıran Zanlı Teminatla Serbest!

ABONE OL
14 Mart 2018 10:23
Ölümle Tehdit Edip Baltayla Arabaya Saldıran Zanlı Teminatla Serbest!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Girne’de park yeri yüzünden çıkan kavgada, Kemal Topçam’ı işyerini yakmak ve kendisini öldürmekle tehdit edip, aracına zarar verdiği gerekçesiyle tutuklanan Hüseyin Uzunöz, yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Ahmet VAMIK

Girne’de park yeri yüzünden çıkan kavgada Kemal Topçam’ı ‘işyerini yakmak ve kendisini öldürmekle’ tehdit eden, bununla da kalmayıp Topçam’ın aracına baltayla zarar verip, arabasıyla kasten çarptığı gerekçesiyle tutuklanan Hüseyin Uzunöz, tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün Girne Kaza Mahkemesi’nde teminat duruşmasına çıkarıldı.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu, “Kasti hasar” , “Şiddet tehdidi” ve “Tecavüzi alet taşımak” suçlamalarıyla gözaltına alınan Hüseyin Uzunöz’ün yurt dışına çıkışının yasaklanıp, tüm kimlik ve seyahat belgelerine el konulması, en yakın polis karakoluna haftada 3 kez ispat-ı vücut yapması, KKTC vatandaşı iki kişinin lehinde 25’er bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve 3 bin TL’lik nakdi teminat karşılığında yargılanıncaya kadar serbest kalmasına emir verdi.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen duruşmada, Başsavcılık adına Savcı Mustafa Atakara, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yapan polis memurunu Ömer Yavuz’u tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Ömer Yavuz, zanlı Hüseyin Uzunöz’ün 9 Mart’ta saat 22.00’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Girne’de sakin Kemal Topçam’ın yaptığı İnsanity isimli spor salonunun ön kısmında aracını park etmemesini söylediği gerekçesiyle, “Salonunu yakacağım ve seni öldüreceğim” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu anımsattı

Polis memuru Yavuz, zanlı Hüseyin Uzunöz’ün şiddet tehdidinde bulunduktan sonra, tasarrufunda bulundurduğu baltayla, Kemal Topçam’a ait FD 018 plakalı Ford Focus marka aracına ön kaput ve sağ çamurluğuna vurup, hasara uğrattığını söyledi.

Polis memuru Ömer Yavuz, zanlı Hüseyin Uzunöz’ün kullanımındaki MC 405 plakalı aracının ön kısmı ile yine Kemal Topçam’a ait FD 018 plakalı salon araca ön kısmına iki kez vurup, kasten çarpıp, tamponunun zarar görmesine neden olduğuna dikkat çekti. Yavuz, zanlının evinde tespit edilerek tutuklandığını kaydetti.

Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Yavuz, mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.