1. Haberler
  2. KIBRIS
  3. Ölümlü Kaza! Sürati Tespit Edilmeye Çalışıyor!

Ölümlü Kaza! Sürati Tespit Edilmeye Çalışıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mağusa’da meydana gelen ve ölümle sonuçlanan trafik kazasında İlyas Avşar’ın ölümüne neden olmakla suçlanan Oğuz Padak, mahkemeye çıkarıldı.
Mağusa’da önceki gün meydana gelen ve ölümle sonuçlanan trafik kazasında İlyas Avşar’ın ölümüne neden olmakla suçlanan zanlı Oğuz Padak, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Dün sabah yargıç huzuruna çıkarılan zanlı Padak aleyhine 2 günlük tutukluluk süresi temin edilirken,

polis, zanlının kaza anındaki süratini tespit etmeye çalışıyor.

Sağa dönüşe geçen bisiklete çarptı

Meselenin tahkikat memuru, 2 Eylül tarihinde Mağusa’da 15 Ağustos Bulvarı üzerinde, EF 898 plakalı aracı ile Anıt Çemberinden Akyar Kara Giriş Kapısı’na doğru seyreden zanlı Oğuz Padak’ın, aynı yöne doğru bisikleti ile seyreden ve sağa dönüşe geçen İlyas Avşar’a çarptığını açıkladı.

Kaza sonucu ağır yaralanan Avşar’ın ilk önce Mağusa Devlet Hastanesi’ne ardından ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını belirten tahkikat memuru, Avşar’ın yaşamını yitirdiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten tahkikat memuru, zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Mine Gündüz, zanlı Oğuz Padak’ın tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ölümlü Kaza! Sürati Tespit Edilmeye Çalışıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.