1. Haberler
  2. KIBRIS
  3. Özersay: 22 Haziran’da İşçilerin Günübirlik Geçişleri Başlayabilir

Özersay: 22 Haziran’da İşçilerin Günübirlik Geçişleri Başlayabilir

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
    “Toplumun sadece bir kesimini değil, tamamını düşünmek zorundayız”

    Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Özersay, Güney Kıbrıs’ın 8 Haziran’da karantinasız şekilde uluslararası uçuşlara açıldığını bu tarihten itibaren 14 gün içinde bu yeni uygulamanın sonuçlarının gözlemleneceğini, 14 günlük sürenin 22 Haziran’da dolacağını ve resmin netleşeceğini söyleyerek “22 Haziran tarihi geldiğinde güney Kıbrıs’ın bu karantinasız yurt dışından gelişler uygulamasının ne kadar riskli olup olmadığını görmüş olacağız.

    O tarihte Rum tarafında vakalarda önemli bir artış olmazsa ilk geçişte geçiş öncesi PCR testi yapılması uygulamasına güneyde çalışan işçilerle ve Pile’de yaşayan tüm vatandaşlarımızla ilgili olarak başlayabiliriz” dedi.

    Özersay “özetle yaklaşık 10 gün sonra özellikle güneyde çalışan işçilerin sınırdan günübirlik geçişleri eğer mevcut şartlarda bir kötüleşme olmazsa başlayabilir. Uluslararası uçuşlar konusundaki yeni modeli de 1 Temmuz’dan itibaren yürürlüğe koyabiliriz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özersay: 22 Haziran’da İşçilerin Günübirlik Geçişleri Başlayabilir

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 919330 761906Im glad to become a visitor in this pure internet site, regards for this rare info! 738512

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.