DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22413620.91962%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Özersay, Türkiye Milli Savunma Bakanı Akar ile görüşüyor

Özersay, Türkiye Milli Savunma Bakanı Akar ile görüşüyor

ABONE OL
30 Nisan 2019 18:03
Özersay, Türkiye Milli Savunma Bakanı Akar ile görüşüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın davetlisi olarak İstanbul’a gitti.

1993 yılından bu yana her iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı‘nın (İDEF) açılışına farklı ülkelerden konuk Dışişleri ve Savunma Bakanları ile birlikte katılacak ve çeşitli temaslar yapacak olan Başbakan Yardımcısı Özersay, yarın Milli Savunma Bakanı Akar ile heyetler arası bir görüşme gerçekleştirecek.

Bakan Özersay’ın heyetinde KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Güneş Onar ve Protokol Müdürü Cem Topçu yer alıyor.

KKTC istanbul Başkonsolosu Fahri Yönlüer tarafından karşılanan Özersay temaslarına bu akşam konuk bakanlar onuruna verilecek resepsiyon ile başlıyor.

Doğu Akdeniz Bölgesi’nde ve Orta Doğu’da son dönemde savunma ve güvenlik alanlarında yaşanan hızlı gelişmeler ertesinde savunma, denizcilik, havacılık konularındaki son gelişmelerin ve teknolojinin sergileneceği fuar katılımcı firma ve heyet sayısı itibari ile dünyanın en büyük savunma fuarlarından birisi olarak biliniyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.