1. Haberler
  2. KIBRIS
  3. Pamuk’a Yapılan Vahşiliğin Bedeli 181 tl

Pamuk’a Yapılan Vahşiliğin Bedeli 181 tl

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un Havza ilçesinde ateşli silahla vurulduktan sonra tedavi için patileri kesildiği belirlenen Pamuk isimli köpeğin sahibi H.S.’ye 181 TL, kesim işlemini yapan komşusu S.Ç.’ye ise 628 TL ceza verildi.

Havza ilçesine bağlı Memduhiye Mahallesi’nde Pamuk isimli köpeğin, ön ayakları kesilmiş halde bulunması üzerine, HAYTAP Samsun Temsilciliği harekete geçti.

İlçeye giden HAYTAP Samsun Temsilcisi ve Hayvan Gönüllüleri Derneği Başkanı Semra Antep, Pamuk’u Samsun’a getirdi. Yaralı köpek, HAYTAP’ın desteği ile özel hayvan kliniğinde tedavi edildi. Aşırı kan kaybına rağmen Pamuk, hayati tehlikeyi atlattı.

Kesip ‘tedavi etmeye’ çalışmışlar

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü detaylı soruşturmaya göre Pamuk’un önce ateşli silahla yaralandığı, ardından da sahibi ve komşusu tarafından bacaklarının kesilerek tedavi edilmeye çalışıldığı anlaşıldı. İlk müdahalesi Samsun’da tamamlanan Pamuk, kapsamlı bir tedavi için Ankara’ya götürüldü. Pamuk’un yürüteç protezle tedavisi Ankara’da devam ediyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 11’inci Bölge Müdürlüğü ekipleri, Pamuk’un sahibi H.S.’ye 181 TL, köpeğin patilerini kesen komşusu S.Ç.’ye de 628 TL para cezası verdi. HAYTAP yetkilileri ise sosyal medyada ‘Patilerinin kesilen bedelinin 181 TL olduğunu Pamuk’a kim açıklamak ister?’ paylaşımı yaptı.

Pamuk’un emin ellerde olduğunu bildiren HAYTAP yetkilileri, “Müdahalemizle ve doğru insanlarla olduğu için ampute olmaktan kurtuldu. Ankara’da tüm kontrolleri yapılıyor. Amputasyon düşünülmüyor, bacaklarındaki yaralar iyileştiğinde protez çalışması başlayacak ve onun, yürüdüğünü göreceğiz hep birlikte. Bacaklarındaki yaralarla birlikte ruhundaki yaraları da iyileştirmeye çalışıyoruz. İnsan gördüğünde artık eskisi kadar titremiyor. Pamuk emin ellerde, aklınız kalmasın” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pamuk’a Yapılan Vahşiliğin Bedeli 181 tl

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.