istanbul manzara

Polisten Şok Operasyon Kuyumcu Soyguncuları Kıskıvrak Yakalandı.!
248 okunma

Polisten Şok Operasyon Kuyumcu Soyguncuları Kıskıvrak Yakalandı.!

ABONE OL
30 Eylül 2016 08:39
Polisten Şok Operasyon Kuyumcu Soyguncuları Kıskıvrak Yakalandı.!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polis, Ercan Havaalanı’nda düzenlediği operasyonda ilk etapta, yurt dışına çıkmaya çalışan 7 kişilik İranlı bir grubu tasarruflarında çok sayıda altınla yakaladı. Sabahın geç saatlerine kadar süren operasyonda gözaltı sayısının artabileceği belirtildi

Erdinç Kuyumculuk ve Altınbaş kuyumculuğun soyulmasının ardından, zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma yürüten polis ekipleri, dün gece Ercan Devlet Havalimanı’nda şok bir operasyon yaptı.

Polis ekiplerinin büyük bir gizlilik içerisinde gerçekleştirdiği operasyonda, üzerlerinde ve bavullarında yüklü miktarda altın bulunan 7 kişi gözaltına alındı.

Başarılı operasyonda aralarında kadın ve yaşlı kişilerin de bulunduğu çok sayıda İran uyruklu şahıs, sorgulanmak üzere Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne götürüldü.

Söz konusu şahısların saat 01.30 uçağıyla Ercan’dan ayrılmak üzere olduğu öğrenildi.

Erdinç Kuyumculuk sahibi Erdinç Küçükuncular, “KKTC polis teşkilatının inanılmaz çabası ve emeği, bu ülkenin ne kadar huzur dolu ülke bir kez daha kamuoyuna göstermiştir. Başta polise ve polise bağlı bütün birimlere günlerce uyumadan verdikleri emek için ben şahsım ve ülkem adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kıbrıs

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0