istanbul manzara

Sıcak Gelişme: Altınlar Hırsızların Meskeni  River Side Hotelden Çıktı
199 okunma

Sıcak Gelişme: Altınlar Hırsızların Meskeni River Side Hotelden Çıktı

ABONE OL
1 Ekim 2016 13:52
Sıcak Gelişme: Altınlar Hırsızların Meskeni  River Side Hotelden Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdinç Kuyumculuk ile Assos (Altınbaş) Kuyumculuk’tan çalınan ziynet eşyalarının bir bölümü Girne’deki River Side Hotel’in bahçesinde bulundu

 

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Erdinç Kuyumculfoto-26-1024x683uk ile , Assos (Altınbaş) Kuyumculuk’u açarak toplamda piyasa değeri 1 milyon TL’nin üzerinde ziynet eşyası çalan soyguncular, dün Ercan Havalimanı’nda suçüstü yakalandı.

Soyguncular, polise verdikleri ifadede çaldıkları ziynet eşyalarının bir kısmının yerini söyledi. Soyguncuların ifadesi üzerine harekete geçen polis, Alsancak’taki River Side Hotel’in avlusunda arama yaptı.

Yapılan aramada polis, otelin avlusunda bulunan Badem ağacının kökünde ve yine otel avlusundaki bir inşaatın merdiven altında gömülü halde bulunan ziynet eşyalarına ulaştı.

river-sida

Polis’ten yapılan açıklamada, River Side Hotel’in avlusunda gömülü halde bulunan altınların toplam 1 kilo 500 gram olduğu belirtildi.

Pet şişeye koyup gömdüler

Soyguncular, çaldıkları altınları iki buçuk litrelik plastik su şişelerine koydu, şişelerden birini kaldıkları River Side Hotel’in avlusunda yamaçta bulunan bir ağacın köküne diğer şişeyi ise yine otel avlusundaki bir inşaatın merdiven altına gömdü.

Soyguncular, pet şişelerde toprağa gömdükleri altınları, üzerlerine büyük kaya parçaları koyarak kamufle etti. Bulunan altınlar poliste basına sergilendi.

foto-9-1024x683

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0