1. Haberler
  2. Gündem
  3. Şimdi de Maaş Krizi.

Şimdi de Maaş Krizi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakanlar Kurulu dün rutin haftalık toplantısını yaptı. Ay sonu borçlanma durumuyla ilgili Bakanlar Kuruluna özel brifing verildi.

Maliye Bakanlığı Müsteşarı Özdemir Kalkanlı tarafından verilen bilgide ay sonu ödemelerin nasıl yapılacağı Bakanlar Kurulu üyelerine anlatıldı. Buna göre bugün emeklilerin maaşları yatırılacak. Salı günü ise diğer kamu çalışanların maaşlarının ödenebilmesi için çalışmalar devam edecek. Bakanlar kurulu bugün ayrıca yeniden toplanacak.

 Öte yandan hükümet kaynak arayışları içerisinde fonlarda biriken mevduatları ve diğer kullanılmayan kalemlerdeki mevduatları da kullanmak için harekete geçti.

Gelecek aydan itibaren sıkı bir ekonomik programda hükümetin gündeminde olduğu iddia ediliyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şimdi de Maaş Krizi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.