istanbul manzara

Suçunu itiraf etti.. Teminata Bağlandı
137 okunma

Suçunu itiraf etti.. Teminata Bağlandı

ABONE OL
9 Nisan 2019 11:02
Suçunu itiraf etti.. Teminata Bağlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mağusa’da tasarrufunda 12 gr 100 mg Hint keneviri ile yakalanan zanlı Samuel Yshim Yakubu, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mağusa’da yüksek ses şikayeti yüzünden evine giden polis tarafından 12 gr 100 mg ağırlığında uyuş turucu madde ile yakalanan zanlı Samuel Yashim Yakubu almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı. “Kanunsuz uyuş turucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuş turucu madde tasarrufu” suçlarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Suçunu itiraf etti

Meselenin tahkikat memuru Mahir Türe, 5 Nisan 2019 tarihinde saat 01:30’da Cürümleri Önleme Şubesi ekiplerinin yüksek ses şikayeti ile Golden Residance Kat 3 Daire 18 adresine gittiğini söyledi.

Akabinde CÖŞ ekiplerinin konu evin kapısını çaldığını söyleyen Türe, kapıyı açan zanlı Samuel Yashim Yakubu’nun şüpheli hareketlerde bulunması üzerine kendisine üzerinde kanunsuz herhangi bir şeyin olup olmadığının sorulduğunu, zanlı Yakubu’nun ise giymekte olduğu eşofmanın cebinden yarım gram Hint keneviri türü uyuş turucu maddeyi polise teslim ettiğini açıkladı. Türe, CÖŞ ekiplerinin Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğüne bilgi verdiğini ifade ederek, alınan bilgi üzerine konu eve gidildiğini ve zanlı Samuel Yashim Yakubu huzurunda arama yapıldığını belirtti.

Konu evde yapılan aramada içerisinde uyuş turucu madde olduğuna inanılan 

5 adet sarma sigara, 1 adet öğütücü ve 11 gr 100 mg Hint keneviri türü uyuş turucu madde bulunduğunu açıklayan Türe, zanlının tutuklandığını belirtti. Türe, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını ifade ederek, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandı

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Samuel Yashim Yakubu’nun kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine ve 8 bin TL nakdi teminat ödemesine emir verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0