Lokmacı sınır kapısında yapılan eylemde yaşanan şiddet olayını protesto etmek için olay yerine giden Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ile UBP Lefkoşa ilçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ve ekibi küçük bir grup tarafından yuhalandı.
Lokmacı Sınır kapısında iki toplumun katıldığı eylemde zaman zaman gergin anlar yaşanırken, Türk eylemciler Rum Polisi tarafından joplandı, bunun yanında biber gazına maruz kaldı.
Bu durumu duyan Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ile UBP Lefkoşa ilçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ve ekibi yaşanan olayı protesto etmek için olay yerine gitti ancak küçük bir grup ekibe tepki gösterdi.
Ekip alana girmeye çalışırken ilk olarak bir kişi tarafından önleri kesildi ve “bu bizim kavgamız” ifadeleri kullanılarak alana girmelerine engel olmaya çalışıldı.

Destek için alana gelen ekibe o andan itibaren bir azınlık tarafından tepkiler yükseldi. “Sizin burada ne işiniz var?” diye soran bazı eylemciler kendilerine destek için gelen ekibi yuhalarken, oradan ayrılmaları için ısrarcı oldular.

Eylemciler ekibe “Faşistler dışarı, UBP dışarı” gibi sloganlar attı.
203598 346579Does your blog have a contact page? Im having a tough time locating it but, Id like to send you an e-mail. Ive got some suggestions for your weblog you might be interested in hearing. Either way, excellent internet site and I look forward to seeing it expand more than time. 955934