DOLAR 32,5509 0.02%
EURO 34,9073 0.16%
ALTIN
BITCOIN 2071688-4.13656%
Lefkoşa
°

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Taçoy ve Gardiyanoğlu’luna çirkin saldırı

Taçoy ve Gardiyanoğlu’luna çirkin saldırı

ABONE OL
7 Mart 2020 17:47
Taçoy ve Gardiyanoğlu’luna çirkin saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lokmacı sınır kapısında yapılan eylemde yaşanan şiddet olayını protesto etmek için olay yerine giden Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ile UBP Lefkoşa ilçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ve ekibi küçük bir grup tarafından yuhalandı.

Lokmacı Sınır kapısında iki toplumun katıldığı eylemde zaman zaman gergin anlar yaşanırken, Türk eylemciler Rum Polisi tarafından joplandı, bunun yanında biber gazına maruz kaldı.

Bu durumu duyan Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy ile UBP Lefkoşa ilçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ve ekibi yaşanan olayı protesto etmek için olay yerine gitti ancak küçük bir grup ekibe tepki gösterdi.

Ekip alana girmeye çalışırken ilk olarak bir kişi tarafından önleri kesildi ve “bu bizim kavgamız” ifadeleri kullanılarak alana girmelerine engel olmaya çalışıldı.

Destek için alana gelen ekibe o andan itibaren bir azınlık tarafından tepkiler yükseldi. “Sizin burada ne işiniz var?” diye soran bazı eylemciler kendilerine destek için gelen ekibi yuhalarken, oradan ayrılmaları için ısrarcı oldular.

Eylemciler ekibe “Faşistler dışarı, UBP dışarı” gibi sloganlar attı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.