1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tarım Bakanı Hüseyin Çavuş’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Tarım Bakanı Hüseyin Çavuş’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, tarım sektörünün her kademesinde alın teri döken üreticiler, işçiler ve emekçilerin ülkenin gıda güvencesi ile doğal kaynaklarının sürdürülebilirliği açısından hayati bir rol üstlendiğini vurguladı.

Çavuş, “Onların emeği yalnızca toprağı değil, geleceğimizi de yeşertmektedir” dedi.

Çavuş yayımladığı 1 Mayıs mesajında, 1 Mayıs’ın emekçilerin, işçilerin ve üreten herkesin birliği, dayanışması ve alın terinin değerini simgeleyen anlamlı bir gün olduğunu vurguladı.

Üretimden hizmete, kamudan özel sektöre kadar her alanda emek veren çalışanların ülkenin kalkınmasının temel gücünü oluşturduğunu vurgulayan Çavuş toplumun her alanında varlık gösteren, üretime ve kalkınmaya güçlü katkılar sunan kadın emekçilerin özverili çalışmalarının ise bu emeğin en kıymetli parçalarından biri olduğunu belirtti.

Çavuş mesajında şunları kaydetti:

“Bu özel günde, emekçilerin hak ettikleri yaşam ve çalışma koşullarına kavuşmaları yönünde verilen her çabanın değerini biliyor, bu uğurda atılan tüm adımları destekliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin kalkınmasına katkı sunan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içtenlikle kutluyor, kendilerine en derin şükranlarımı sunuyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarım Bakanı Hüseyin Çavuş’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.