1. Haberler
  2. SON DAKİKA
  3. TC Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler :Kıbrıslı kardeşlerimizin meşru çıkarlarını her koşulda desteklemeye devam edeceğiz

TC Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler :Kıbrıslı kardeşlerimizin meşru çıkarlarını her koşulda desteklemeye devam edeceğiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler yazılı açıklama yaparak, Kıbrıs’ta “Millî hak ve menfaatlerimizden asla taviz vermeyeceğiz”dedi.

Açıklamasında “Millî meselemiz olan Kıbrıs’ta Kıbrıslı kardeşlerimizin meşru çıkarlarını her koşulda desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanan Güler, bölgede etkin rol oynamaya devam edeceklerini kaydetti.

Güler açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Millî meselemiz olan Kıbrıs’ta da Kıbrıslı kardeşlerimizin meşru çıkarlarını her koşulda desteklemeye; Garanti ve İttifak Antlaşmaları doğrultusunda Ada’nın huzuru, güvenliği ve refahı için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Gerginliklerin savaşa evrildiği bir dönemde ülkemiz, müzakere masalarının mimarı ve vazgeçilmez bir üyesi hâline dönüşmüştür. Bu doğrultuda, bölgemizde ve dünyada yaşanan sorunların çözümünde etkin bir rol üstlenilmiştir”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TC Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler :Kıbrıslı kardeşlerimizin meşru çıkarlarını her koşulda desteklemeye devam edeceğiz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.