istanbul manzara

Tırın Üstüne Çakıldı Verilmiş Sadakası Vardı
273 okunma

Tırın Üstüne Çakıldı Verilmiş Sadakası Vardı

ABONE OL
29 Ekim 2016 14:10
Tırın Üstüne Çakıldı Verilmiş Sadakası Vardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazimağusa’da önündeki araçları geçmeye çalışan Mercedes marka araç önce sağa dönüşe geçen başka bir araca, ardından da benzin istasyonundaki tıra vurdu.

Gazimağusa- Lefkoşa eski anayolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, önünde seyreden araçları geçmeye çalışan Mercedes markalı araç, önce benzin istasyonuna dönüşe geçen başka bir araca yandan çarptı daha sonra da benzin istasyonunda bulunan bir tıra vurarak durabildi.

Kaza sonucu benzin istasyonuna doğru dönüşe geçen aracın sürücüsü Naciye Avcı hafif yaralanarak ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Avcı bir süre sonra taburcu edildi.

Görenlerin korku yaşadığı trafik kazası dün saat 17.45’te Gazimağusa- Lefkoşa eski anayolu üzerinde bulunan Alpet Benzin İstasyonu’nun karşısında meydana geldi.

Emine Gazioğlu, yönetimindeki MY 200 plakalı Mercedes marka araçla Lefkoşa’ya doğru seyrederken önündeki arabaları geçmeye çalıştığı sırada aynı istikamete doğru giderken, sağdaki benzin istasyonuna dönmek isteyen Naciye Avcı’nın yönetimindeki MY 640 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Emine Gazioğlu, aracının benzin istasyonunda bulunan Ahmet Güngör yönetimindeki TMR 276 plakalı tırın da yan kısmına çarpmasına engel olamadı.

Kaza sonucu hafif yaralanan Naciye Avcı kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Avcı kısa süre sonra taburcu edildi.

Kaynak: kibris Gazetesi

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0