1. Haberler
  2. Töre, KKTC Umut Derneği 10. Yıl Onur Ödülleri törenine katıldı.

Töre, KKTC Umut Derneği 10. Yıl Onur Ödülleri törenine katıldı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre KKTC Umut Derneği 10. Yıl Onur Ödülleri törenine katıldı.

Lefkoşa Merit Otel’de gerçekleşen ödül töreni öncesinde bir konuşma yapan Töre, , insan ve devlet hayatlarında iniş ve çıkışların olabileceğini ancak umutların kaybedilmeden geleceğe güvenle bakılmasını istedi.

Yoksul ve fakir insanlara yardım etmenin bir erdem olduğunu belirten Başkan Töre, yardım severlerin teşvik edilmesini ve devleti yönetenlerin de hayır kurumlarına destek vermesi gerektiğini belirtti.

Başkan Töre, KKTC’nin bu topraklarda yaşayan herkesin devleti olduğunu, dünden bugüne gelen kadar geçen zor yılları unutmadıklarını ifade etti.

Ülkede bir çok alanda ihtiyaç sahibi insanlar olduğunu belirten Başkan Töre, iyilik yaparak yardıma koşanlara da teşekkür etti.

Umut Derneği’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini kaydeden Başkan Töre, insanların umutlarını kaybetmemesini ve hep taze tutmasını istedi.
Konuşmaların ardından ödül takdimi gerçekleşti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Töre, KKTC Umut Derneği 10. Yıl Onur Ödülleri törenine katıldı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.