istanbul manzara

UBP Yine Birlik Mesajı Verdi
156 okunma

UBP Yine Birlik Mesajı Verdi

ABONE OL
10 Temmuz 2019 09:37
UBP Yine Birlik Mesajı Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Birlik Partisi düzenlediği dayanışma gecesiyle bir kez daha moral tazelerken, geceye katılan UBP Genel Başkanı Ersin Tatar yavuz gemisinin Akdenizde olmasıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.


Ulusal Birlik Partisi Demirhan Örgütü dayanışma gecesi düzenleyerek bir kez daha moral tazeledi. Örgüt Başkanı Hasan İşlek’in düzenlediği geceye Başbakan Ersin Tatar’ın yanı sıra, UBP’li Bakanlar, milletvekilleri katıldı. Gecede FİMA market önündeki yolun açılması ile ilgili konulara değinilirken, plaketler de verildi. Demirhan Örgüt Başkanı Hasan İşlek Başbakan Ersin Tatar’a plaket sunarken, bölge sorumlusu Müşerref akar Lefkoşa ilçe başkanı sadık Gardiyanoğlu’na İlker Karabina da Genel Sekreter Hamza Ersan Saner’e plaket takdim etti.

Oldukça keyifli geçen gecede Ulusal Birlik Partililer moral depoladı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.



“RUMLAR BARIŞ İSTEMİYOR”
Gecede konuşan Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar, yavuz sondaj gemisinin Kıbrıs açıklarında olmasının son derece önemli olduğunu kaydederek, Güney Kıbrıs Rum yönetiminin barış istemediğini bir kez daha vurguladı. Sondaj konusunda taviz verilmeyeceğinin altını çizen Başbakan Tatar, Anavatanla ilişkilerin iyi olduğuna dikkat çekti.


Tatar Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile ilgili de konuşarak, “eskiden Dışişleri Bakanı Kudret Özersay baskılardan dolayı konuşamıyordu, şimdi dik duruşunu sergiliyor ve gerekli konuşmaları rahatlıkla yapıyor” ifadelerini kullandı.

“YOLUN AÇILMASI ÖNEMLİ”
Örgüt başkanı Hasan işlek de konuşmasında Fima market önündeki yolun açılmasının önemli olduğunu kaydetti ve karşıya geçiş noktası ile ilgili sıkıntıları dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0