istanbul manzara

Utanmazlığa bak: Arabalarını yolun içine park ettiler
286 okunma

Utanmazlığa bak: Arabalarını yolun içine park ettiler

ABONE OL
26 Ekim 2016 08:57
Utanmazlığa bak: Arabalarını yolun içine park ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da Merit Lefkoşa Otel’in yan tarafında kalan Meriç Sokak’ta, araçlarını yolun içerisine park eden iki kişi, yolun kapanmasına neden oldu

Başkent Lefkoşa’da, Merit Lefkoşa Otel’in hemen yan tarafındaki Meriç Sokak’ta yol içine park edilen iki araç, bölgedeki trafik akışını engelledi, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Ana yoldan ara yola doğru dönen vatandaşlar bu iki aracın yolun tıkandığını görünce isyan etti. Vatandaşlar, “Kumar oynamaya mı gittiler? Nereye gitti bu sürücüler? Bu kadar duyarsızlık olmaz. Polis nerede? Araçların kaldırımlar üzerine park edilmesi yetmezmiş gibi şimdi de yollara park etmeye başladılar. Yeter artık. Memleketin adeta dingili koptu” diyerek tepki gösterdi.

Vatandaşlar, polisin veya belediye zabıtlarının bu bölgelerde sürekli devriye gezmesi gerektiğini ifade ederek bu konuda yetkilileri de cezaların daha caydırıcı olması için göreve çağırdı.

Vatandaşlar ayrıca, polis ve zabıtanın da her yere yetişmesinin mümkün olmadığını belirterek, insanların da kurallara uyması gerektiğine vurgu yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0