istanbul manzara

Uygun fiyata 5G! realme 9i 5G için yeni sızıntılar var
113 okunma

Uygun fiyata 5G! realme 9i 5G için yeni sızıntılar var

ABONE OL
16 Ağustos 2022 23:28
Uygun fiyata 5G! realme 9i 5G için yeni sızıntılar var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

realme geçtiğimiz ocak ayında uygun fiyatlı 9i modelini tanıttı. Yakın zamanda da ülkemizde yeni bir akıllı saatini satışa sunacak. Bugün ise 18 Ağustos’ta piyasaya süreceği realme 9i 5G modeli için çıkan bazı sızıntıları onayladı.

realme 9i, 90 Hz ekran tazeleme hızına sahip olacak!

Şirket tarafından onaylanan sızıntıya göre realme 9i 5G modeli 90 Hz tazelemene hızına sahip 6.6 inç Full HD+ LCD, çentikli bir ekrana sahip olacak. Aynı zamanda ön tarafta 8 Megapiksel özçekim kamerası ve arka tarafta ise 50 Megapiksel ana kamera ile tanıtılacak.

Bunlarla beraber Android 12 ile tanıtılacak olan cihaz MediaTek’in Dimensity 810 işlemcisinden gücünü alacak. İki farklı depolama ve RAM kapasitesiyle karşımıza çıkacak olan realme 9i 5G, en düşük versiyonunda 4 GB RAM ve 64 GB depolama kapasitesi sunacakken, üst modelinde 6 GB RAM ve 128 GB ile karşımıza çıkacak.

realme 9i tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı!

realme 9i 5G modeli 5.000 mAh batarya kapasitesine sahip olacak. Aynı zamanda 18W gücünde hızlı şarjı destekleyen Type-C bağlantı noktasına sahip bir adaptör ve kablosu kutu içerisinde bizleri karşılayacak. Cihazın renk seçenekleri belli olmasa da minimum iki farklı seçeneği ile gelmesi bekleniyor.

Realme 9i

Yeni modelle kullanıcılar 5G kullanabilecek!

Geçtiğimiz ocak ayında çıkan realme 9i modeli gücünü Snapdragon 680 işlemcisinden alırken kullanıcılara sadece 4G desteği sunuyordu. Yeni model kullanacağı işlemci ile müşterilere uygun fiyatlı 5G imkanı sağlayacak.

Aynı zamanda eski modele göre kamera tarafında iyileştirmeye giden firma realme 9i 5G modelinde daha iyi bir deneyimi kullanıcılara sunacak. Cihazın satış fiyatı ise tahminlere göre 126 dolardan başlayacak. Bunlarla beraber telefon 3.5 mm jak girişine ve çift SIM desteğine de sahip olacak.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0