istanbul manzara

WhatsApp’a yeni bir mesajlaşma yöntemi geliyor!
109 okunma

WhatsApp’a yeni bir mesajlaşma yöntemi geliyor!

ABONE OL
8 Ağustos 2022 20:32
WhatsApp’a yeni bir mesajlaşma yöntemi geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Bir süre önce mesajlara emoji ile reaksiyon verme yeteneğini sunan WhatsApp, şimdi de Durum Tepkileri üzerinde çalışıyor. Durumlara emojiyle tepki verme özelliğinin, Instagram’daki Hikayeler’e benzeyeceği düşünülüyor.

WhatsApp Durum Tepkileri nasıl kullanılır?

Meta, sahip olduğu sosyal medya platformları arasında sık sık özellikleri transfer ediyor. WhatsApp beta Android 2.22.17.24 sürümünde ortaya çıkan son yenilik ise Instagram’dan kopyalanmış gibi görünüyor. Mesajlaşma uygulaması artık Durumlar’a emojiyle tepki vermeyi mümkün kılacak.

Bir süre önce sohbet mesajlarına emoji reaksiyonu ekleyen WhatsApp, benzer bir yeteneği Durumlar için test ediyor. Durumlar’a tepki vermek için, Instagram’dakine benzer şekilde, cevap kısmına tıklamanız ve ardından istediğiniz emojiye dokunmanız yeterli olacak.


WhatsApp’a grupları karıştıracak bir özellik geliyor

WhatsApp’a grupları karıştıracak bir özellik geliyor

WhatsApp grup özellikleri genişlemeye devam ediyor. Artık WhatsApp grup yöneticileri başkasının mesajını da silebilecek.

WhatsApp beta Android 2.22.17.24 sürümünde görülen yeni özellik şimdilik en popüler sekiz emojiyi sunuyor. Ancak zamanla daha fazla seçeneğin ekleneceği düşünülüyor. Emoji ile verilen tepkilerin nasıl görüneceği ise şimdilik belirsiz.

Instagram’da Hikayeler’e verilen tepkiler mesajlaşma kısmında ufak bir bildirim şeklinde görülüyor. WhatsApp’ta da buna benzer olacağını ve yeni bir sohbet başlatmaya imkan tanıyacağını söylemek mümkün.

https://i0.wp.com/shiftdelete.net/wp-content/uploads/2022/06/WhatsApp-tepkiler-ozelligini-genisletiyor-1.jpg?resize=1170%2C658&ssl=1

Yeni özellik şimdilik sadece Android için beta kullanıcıları arasında test ediliyor. iOS‘a veya kararlı uygulamaya ne zaman sunulacağı ise şimdilik belirsiz. Fakat mesajlaşma yeteneğini genişlettiği için çok fazla bekletilmeyecektir diye düşünüyoruz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0