istanbul manzara

WhatsApp’ın yeni özelliği grupları birbirine katacak!
112 okunma

WhatsApp’ın yeni özelliği grupları birbirine katacak!

ABONE OL
12 Ağustos 2022 19:42
WhatsApp’ın yeni özelliği grupları birbirine katacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, gruplar için yeni özellikler almaya devam ediyor. Son zamanlarda grup yöneticilerine özel birtakım haklar tanıyan WhatsApp, şimdi de yöneticilere gruba kimin katılabileceğini belirleme imkanı sağlayacak.

WhatsApp’ta gruba katılmak için yönetici izni gerecek

Android için WhatsApp beta 2.22.18.8 sürümünde görülen yeni özellikler, sohbetleri karıştaracak gibi duruyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünden de görüldüğü üzere bir gruba katılmak için yöneticileriden onay almak gerecek. Platform, yöneticilere “Yeni katılımcıları onayla” adlı yeni bir seçenek sunacak.

WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan ekran görüntüsüne göre, gruplara yönetici onayı ile katılma özelliğini devre dışı bırakmak mümkün. Yani günümüzde olduğu gibi, WhatsApp grup davetiyesi olan her kullanıcı gruba katılabilecek. Yeni özellik, grupları daha gizli hale getirmek isteyenler tarafından kullanılabilir.


WhatsApp gruplarından artık sessizce ayrılabileceksiniz!

WhatsApp gruplarından artık sessizce ayrılabileceksiniz!

Kullanıcılarına daha özgür bir alan sunmayı hedefleyen Meta, WhatsApp kullanıcıları için yeni gizlilik özelliklerini duyurdu.

Grupları ele alan yeni güncellemenin nasıl çalışacağı şimdilik bilinmiyor. Özellik aktif edilirse gruba katılmak isteyenlerin bir listesi oluşacağını ve yöneticilerin istedikleri kişileri gruba alacağını tahmin ediyoruz. Ayrıca yöneticilerin gruba katılmak isteyenlerden bildirim alacağını düşünüyoruz.

Daha önce ortaya çıkan bir yenilik sayesinde grup yöneticileri başka bir katılımcı tarafından gönderilen mesajı silme hakkına sahip olacak. Beta aşamasındaki özelliğin ekran görüntüsünde “Yönetici olarak bu mesajı sildiniz” uyarısı görülüyor.

WhatsApp grup

Bu özelliğin henüz test aşamasında olduğunu hatırlatalım. Yani ne zaman yayınlanacağını bilmiyoruz. Android için WhatsApp beta 2.22.18.8’da test edilen özelliğin diğer güncellemeler ile birlikte yayınlanacağını söylemek mümkün.

Siz WhatsApp grup özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0