1. Haberler
  2. YDP PM, oy birliğiyle bağımsız aday Ersin Tatar’ı destekleme kararı aldı

YDP PM, oy birliğiyle bağımsız aday Ersin Tatar’ı destekleme kararı aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Doğuş Partisi (YDP), Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Tüzük Değişikliği gündemiyle Parti Meclisini topladı.

Basına kapalı gerçekleşen toplantının gündemi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin strateji belirlenmesi ve parti tüzüğünde yapılacak değişiklikler oldu.

Toplantı öncesinde açıklamalarda bulunan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, seçim süreci ve tüzük değişikliğinin ülke ve parti açısından taşıdığı önemi vurguladı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantı sonunda yapılan oylamada, YDP’nin yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bağımsız aday Ersin Tatar’ı destekleme kararı oybirliğiyle kabul edildi.

Basına açıklama yapan Erhan Arıklı, bu kararın sadece KKTC’nin değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin de menfaatleri açısından önemli olduğunu vurguladı.

Arıklı, YDP’nin, bu iki ülkenin çıkarlarını en kararlı şekilde savunan siyasi parti olduğuna da dikkati çekti.

Federasyon tartışmalarına da değinen Arıklı, “Eşit egemenliğe dayalı iki devletli çözüm vizyonunu savunmamız kadar doğal bir şey olamaz” dedi….

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YDP PM, oy birliğiyle bağımsız aday Ersin Tatar’ı destekleme kararı aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Kibris Web Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.