istanbul manzara

Yeğeniyle cinsel ilişkiye giren genç, teminatla serbest
321 okunma

Yeğeniyle cinsel ilişkiye giren genç, teminatla serbest

ABONE OL
15 Ekim 2016 10:18
Yeğeniyle cinsel ilişkiye giren genç, teminatla serbest
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeğeni olan 14 yaşındaki kız ile cinsel ilişkiye giren 17 yaşındaki F. M., 2 bin TL nakdi teminatla serbest bırakıldı

Yeğeni olan 14 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye giren ve şikayet üzerine tutuklanan 17 yaşındaki F. M., hakkında Gazimağusa polisinin başlattığı soruşturma tamamlandı. F. M., dün mahkemeye çıkarıldı ve ileride yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Aleyhine “13 yaşından büyük 16 yaşından küçük kızla cinsi münasebette bulunma” ve “Ebeveynlerin rızası hilafına alıkoyma” suçlamaları getirilen F. M., davaları sonuçlanıncaya değin, 2 bin TL nakdi teminat karşılığında serbest kaldı.

Teminat duruşması, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Serhan Bundak’ın talebi üzerine, Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla’nın huzurunda kapalı celse olarak yapıldı.

Birlikte büyüdüğü 14 yaşındaki küçük kızı ailesinden izinsiz alıkoyduktan sonra kızla cinsel ilişkiye giren F. M., davaları sonuçlanıncaya değin KKTC dışına çıkmaktan men edildi ve bu maksatla tüm pasaport ve seyahat belgelerine el konuldu.

Mahkeme ayrıca, 2 bin TL nakdi teminata bağladığı zanlı lehine, KKTC vatandaşı bir kişinin 25 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalamasına da emir verdi.

Mahkemenin bağladığı 2 bin TL’lik teminatı ödeyen ve diğer şartları yerine getiren F. M., yargılanıncaya kadar serbest kaldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0