istanbul manzara

Yeni Boğaziçi’ne Yepyeni Bir ”Lunapark!”
393 okunma

Yeni Boğaziçi’ne Yepyeni Bir ”Lunapark!”

ABONE OL
4 Kasım 2016 22:28
Yeni Boğaziçi’ne Yepyeni Bir ”Lunapark!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Boğaziçi’ne yeni yatırım!

İzmit Belediyesi’nin Yeni Boğaziçi köyüne lunapark yapacağı bildirildi.

Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Doğan, ziyarette yaptığı konuşmada, iki farklı devlet olsa da aynı milletin mensupları olduklarını belirterek, KKTC’nin kendilerinin canı, ciğeri olduğunu söyledi.

Belediye olarak Türkiye ve dünyaya örnek çalışmalar yaptıklarını ifade eden Doğan, ‘Bu anlamda bilgi, beceri ve tecrübelerimizi de paylaşmak isteriz. Yeni Boğaziçi Belediyemize bir lunapark yapma arzusu içerisindeyiz. Lunapark için gerekli adımları attık, gerekli malzeme satın almasını yaptık. İnşallah önümüzdeki aylarda da Gazimağusa’daki hemşehrilerimizin hizmetine açacağız’ diye konuştu.

Kardeş belediye Yeni Boğaziçi’ne yapacakları lunaparkın, KKTC’nin belediyelerce yapılan ilk lunaparkı olacağını kaydeden Doğan, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hizmet anlayışı çizgisinde çalışıyoruz. KKTC, Bosna Hersek, Gagavuzya, Üsküp, Azerbaycan gibi bir çok bölgeye yetişmeye ve gönül coğrafyamıza atalarımız gibi katkılar sağlamaya çalışıyoruz’ İfadesini kullandı.

Demir de, İzmit Belediyesi ile kardeş belediye olduklarını anımsatarak, kardeşlik bağları kapsamında İzmit Belediyesinin tecrübelerinden faydalandıklarını bildirdi.

İzmit Belediyesi’nin plan ve projede kendilerine destek verdiğini aktaran Demir, sportif ve kültürel anlamda da işbirliği yürüttüklerini dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0