istanbul manzara

Yetkililer Temizliyor Kendini Bilmezler Bu Hale Getiriyor
287 okunma

Yetkililer Temizliyor Kendini Bilmezler Bu Hale Getiriyor

ABONE OL
5 Şubat 2020 22:46
Yetkililer Temizliyor Kendini Bilmezler Bu Hale Getiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Boğaz Piknik Alanı, bayram klasiklerinden birini yaşadı. Bayramın ilk iki gününü piknikte değerlendiren bazı yurttaşların geride bıraktığı çöpleri temizlemek Bayramın üçüncü gününü piknikte değerlendirmek isteyenlere kaldı

Ülkenin utanç yüzü haline dönüştürülen Boğaz Piknik Alanı’nda bayram manzaraları yine mide bulandırdı.

Kurban Bayramı’nın ilk günü aile, eş dost ziyaretlerinde bulunan vatandaşlar, bayramın ikinci gününü gezmeye ayırdı.

Bazı vatandaşlar, bayram tatilinin ikinci gününde Güney Kıbrıs’a akın ederken, bazı vatandaşlar, aileleri ve arkadaşları birlikte piknik yaptı.

Kurban Bayramı nedeni ile Boğaz Piknik Alanı’na giden bazı vatandaşlar, çöplerini poşetleyerek alandaki çöp konteynırlarına atma duyarlılığını gösterirken bazı duyarsız vatandaşlar, her zaman yaptığı gibi yediği yemeğin artanını poşetleme zahmetinde bile bulunmadı.

Boğaz Piknik Alanı’ndaki çirkin manzara yetişkinleri öfkelendirirken çocukları üzdü.

Gerek çevre kirliliğinden gerekse piknik alanındaki oyun parkının bakımsızlığından şikayet eden çocuklar, hem yetişkinlere hem de yetkililere “temiz bir çevre, güvenli bir oyun parkı istiyoruz” çağrısında bulundu.

İsyan ettiler

Boğaz Piknik Alanı’nda duyarsız vatandaşlarca yaratılan çevre kirliliği, dün piknik yapmak için alana giden vatandaşların tepkisine yol açtı.

Piknikçiler, masalarını kurmadan önce etrafı süpürdü, ortada bırakılan çöpleri topladı.

Bazı vatandaşlar ise en temiz olan yere piknik masasını kurdu.

Havadis’e konuşan vatandaşlar, Boğaz Piknik Alanı’nda karşılaştıkları manzara karşısında çok sinirlendiklerini belirterek, alanda devlet denetiminin olmasını, çevreye kirletenlere ciddi para cezası uygulanması gerektiğini kaydetti.

“Bekçi ya da kamera çare olabilir”

Bazı vatandaşlar, Boğaz Piknik Alanı’nın sürekli bir bekçi tarafından korunup, denetlenebileceği görüşünü ortaya koyarken bazı vatandaşlar, piknik alanının güvenlik kameraları ile izlenmesi gerektiğini, kamera kayıtlarında tespit edilen suçlara da ağır cezalar verilmesi gerektiğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

Alış
Satış
a
a
0,0