DOLAR 32,2903 0.06%
EURO 34,9753 -0.09%
ALTIN 2.446,210,01
BITCOIN 1995067-1.14605%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
469 bin TL halen kayıp

469 bin TL halen kayıp

ABONE OL
30 Ağustos 2019 10:56
469 bin TL halen kayıp
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arun Acumsal ile birlikte çalıştıkları Convergence Import and Export Ltd.’den çek çalarak sahtelemekle suçlanan Arzu Beyaz’ın tutukluluk süresi 4 gün uzatıldı. Beyaz, Acumsal ile birlikte pazartesi günü yeniden mahkemeye çıkacak

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Convergence Import and Export Ltd.’de çalışan ve yurtdışından dönüp tutuklanan şirketin muhasebecisi Arzu Beyaz’ın, tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı. Beyaz, Arun Acumsal ile birlikte çalıştıkları şirkete ait 7 adet boş çek yaprağını çalarak sahteledikleri ve toplam 469 bin TL’yi zimmetlerine geçirmekle suçlanıyor. Arzu Beyaz ve suç ortağı olarak tutuklu bulunan Arun Acumsal pazartesi günü birlikte mahkeme huzuruna çıkarılacak. “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla tutuklu bulunan ve iki günlük tutukluluk süresi dolan Arzu Beyaz dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Gülay Süleymanoğlu’nun huzurunda görüşülen dünkü tutukluluk duruşmasında, KKTC Başsavcılığı adına savcı Fırat Kızıltunçlar, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cemil Awwad’ı tanık olarak dinledi. Mahkemede yeminli şahadet veren Awwad, zanlı ve halen poliste tutuklu bulunan Arun Acumsal’ın ocak ve ağustos ayları içerisinde, müstahdemi olduğu Lefkoşa’da sakin Tekin Birinci’nin direktörü ve sahibi olduğu Convergence Import and Export Ltd. adına ıstar olunan Asbank kaşideli 4 adet boş çek yaprağı ve Garanti Bankası kaşideli 3 adet boş çek yaprağını sirkat ederek, 4 adet çek yaprağını Arun Acumsal adına yazıp, sahtelediklerini ve tedavüle sürerek toplamda 469 bin TL temin ettiklerini kaydetti.


Polis memuru Cemil Awwad, zanlı Arzu Beyaz’ın evinde şirkete ait banka dekontlarının ve iskonto çek dökümlerinin bulunarak emare alındığını belirtti. Tahkikatın çok yönlü devam ettiğine vurgu yapan Awwat, zanlı Arzu Beyaz’ın 4 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Zanlının avukatı tutukluluk süresine itiraz etmedi.

Yargıç Gülay Süleymanoğlu, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için Arzu Beyaz’ın 4 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.