DOLAR 32,8856 0.11%
EURO 35,2963 -0.1%
ALTIN 2.456,34-0,05
BITCOIN 20245101.45271%
Lefkoşa
°

03:27

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Acapulco Otel’in, hayata geçirdiği yeni yatırım ve hizmetler tanıtıldı

Acapulco Otel’in, hayata geçirdiği yeni yatırım ve hizmetler tanıtıldı

ABONE OL
22 Haziran 2024 19:33
Acapulco Otel’in, hayata geçirdiği yeni yatırım ve hizmetler tanıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beş yıldızlı Resort Hotel konseptiyle hizmet veren Acapulco Resort Otel, yeni yatırımlarını tanıttı.

Otel sahipleri, Doktor İçim Çağıner Kavuklu ve Dimağ Çağıner, otelde hayata geçirilen yenilikleri tanıtmak ve bu süreçte kendilerine destek olan paydaşlara etkinliği teşekkür etmek amacıyla basınla buluşma etkinliği düzenledi.

Otel yönetim kurulu üyeleri ve yöneticileri, otelde hayata geçirilen yeni yatırımları, yeni Resepsiyon, Lobi alanlarını ve özel oda süitleri tanıttı..

Tanıtımın ardından basına konuşan Acapulco Resort Otel Direktörü İçim Çağıner Kavuklu, otelde uzun süredir devam eden değişim ve tamirat sürecine gönülden katkı koyan basına ve firmalara teşekkür etti.

Kavuklu, Acapulco’nun, 7/24 yaşayan bir sistem içerisinde,sürekli yapılanma ve yenilenmeyi başarabilen bir tesis olmasında, en büyük dayanaklarının, hızlı ve kaliteli hizmetleriyle destek aldıkları paydaşları olduğunu vurguladı.

Kavuklu, babası Ünal Çağıner’in “El, eli yıkar, el de döner yüzü yıkar” sözünü anımsatarak, tamamen yerli imalatçı, ithalatçı ve esnafla çalışma prensiplerini Acapulco kurucusu Ünal Çağıner’den miras aldıklarını kaydetti.

13 Eylül 2019’da bölgedeki mühimmat deposunda meydana gelen
patlamayla otelin büyük zarar gördüğünü ve sancılı süreçlerinin başladığını belirten İçim Kavuklu, bu sıkıntılı süreci paydaşlarının özverili desteğiyle kısa sürede atlattıklarını kaydetti.

Kavuklu, “Hem iş paydaşlarımızın, sanayi ve ithalatçılarımızın, hem de basın mensuplarının ilgisine çok teşekkür ederim. Acapulco markasını benimseyen herkese, Çağıner ailesi olarak çok teşekkür ederiz. Şimdi büyük bir aileyiz. Varlığınızla otelimiz daha güzel, daha keyifli” diye ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r