DOLAR 32,8826 -0.25%
EURO 35,1821 -0.54%
ALTIN 2.449,68-0,30
BITCOIN 1986616-2.45718%
Lefkoşa
°

13:13

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Apple Store kapandı: Yeni ürünler yolda!

Apple Store kapandı: Yeni ürünler yolda!

ABONE OL
6 Haziran 2022 17:47
Apple Store kapandı: Yeni ürünler yolda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple, bu akşam saat 20:00’da Apple Worldwide Developer Conference (WWDC) ya da ülkemizde bilinen adıyla Apple Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın ilk etabını düzenleyecek. Burada yazılım geliştiricileri bir araya gelecek olsa da yeni teknolojileri görmeyi bekliyoruz. Bunun öncesinde ise Apple Store kapandı.

Giderek sıklaşan iddialara ve sızıntılara göre, etkinlik sırasında M2 işlemcisi ve bunu kullanan ilk dizüstü modeli olan yeni MacBook Air tanıtılacak. Fakat bugün itibariyle bazı Apple yetkili satıcıları (3. taraf) yeni M2 Mac mini modelini listelemeye başladı.

Apple Store alışverişe kapandı: Mac mini ve MacBook Air yolda!

Şu anda tüm dünyanın gözü, Apple’ın yarın başlayacağı WWDC 22 etkinliğinde. Özellikle yeni iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS 13 ve tvOS 16 işletim sistemlerinin tanıtımı dikkatleri üzerine topluyor. Fakat bazı sürprizler de yer alacak.

Bu doğrultuda Apple Store, etkinlik öncesinde kapandı. Yapılan açıklamada ise şunlar söylendi:

Gelişmeler yükleniyor. Apple Store’da güncellemeler yapıyoruz. Apple TV uygulamasında ve apple.com’da online yayınlanan etkinlikten sonra mağazamızı tekrar ziyaret edebilirsiniz.


Apple’dan M2 işlemcili MacBook Air sürprizi!

Apple’dan M2 işlemcili MacBook Air sürprizi!

Apple Dünya Geliştiricileri Konferansı (WWDC) sırasında M2 işlemcili MacBook Air modelinin tanıtılabileceği ortaya çıktı.

Apple’ın etkinlik sırasında en az 2 yeni cihaz tanıtması bekleniyor. Bunlar yeni nesil M2 işlemcisinden güç alan Mac mini ve MacBook Air olacak. Tabii geçtiğimiz dönemde M1 ile birlikte tanıtılan iMac modellerinin de yenilendiğini görebiliriz.

Buna ek olarak, geçtiğimiz günlerde TRT bandrol ücretine zam geldi. İlgili habere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca dolar kuru da yükselişe geçti. Dolayısıyla Apple tekrar satışa başladığında ürünlerin fiyatlarına genel bir artışla karşılaşabiliriz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r