DOLAR 32,3608 -0.39%
EURO 34,7596 -0.18%
ALTIN 2.392,99-1,21
BITCOIN 19140783.07051%
Lefkoşa
°

21:41

YATSIYA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Barış Özbek: Hakan Törehan ve Ebru Törehan tarafından kandırıldım!

Barış Özbek: Hakan Törehan ve Ebru Törehan tarafından kandırıldım!

ABONE OL
19 Nisan 2024 16:08
Barış Özbek: Hakan Törehan ve Ebru Törehan tarafından kandırıldım!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bir dönem Galatasaray’da yıldızı parlayan ve milli takıma kadar yükselen futbolcu Barış Özbek isyan etti.
Sezon ortasında o dönem ismi Miracle Karşıyaka olan kulübe sportif direktör olarak getirildiği açıklanan Özbek, ilgili sponsor şirket tarafından kandırıldığını iddia etti.
Özbek “Ailece KKTC’ye yerleştiğimiz için Miracle Grubun sponsoru olduğu Karşıyaka kulübüne sportif direktör olmam teklifini kabul ettim. Şirket direktörleri Hakan ve Ebru Törehan’la sözleşme için detayları konuşup anlaştık. Miracle Tv tanıtımında bana konuşma yaptırıldı, basına fotoğraflarım dağıtıldı. Ancak aylarca beklememe rağmen ne bir sözleşme hazırlandı, ne de tarafıma herhangi bir ödeme yapıldı. Ben ismi olan milli takımda görev alan bir futbolcuyum. Bu şekilde kişiliğimle oynanmasına müsaade etmem. Avukatımla konuştum. Şirkete Maddi ve manevi tazminat davası açacağım.
Miracle Değirmenliğe sportif direktör olan Tugay Kerimoğlu’nun durumu benden farklı değil. Zaten bir defa geldi lansmanda bulundu sonra Türkiye’ye döndü. Ancak bu konuda o bir açıklama yaparsa durum daha net anlaşılır” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.