DOLAR 32,4965 0.34%
EURO 34,7572 0.4%
ALTIN 2.401,250,90
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

20:08

AKŞAMA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze kasabı Netanyahu yargılanmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze kasabı Netanyahu yargılanmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 39. Bakanlar Oturumu Açılış Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "Netanyahu bir savaş suçlusu olmasının ötesinde, kesinlikle Gazze Kasabı Netanyahu olarak tıpkı Milosevic nasıl yargılandıysa o da yargılanmalıdır. Farklı hevesler peşinde koşan İsrailli yöneticilere şu gerçeği hatırlatmak isterim: Gazze bir Filistin toprağıdır ve ebediyen de öyle kalacaktır. İsrailli yöneticiler de savaş suçundan yargılanmalıdır. Filistin'in tek bir toprağını dahi İsrail'e bırakmamak hepimizin boynunun...

ABONE OL
4 Aralık 2023 23:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze kasabı Netanyahu yargılanmalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar; Gazze’de öldürülen her 3 kişiden 2’sini bebekler, çocuklar ve kadınlar oluşturuluyor. Kendisinden haber alınamayan Gazzeli sayısı 6 bini geçti. Öyle bir tablo ki küresel emniyet ve barışı korumak için kurulan Birleşmiş Milletler (BM) kendi çalışanlarını dahi İsrail’in barbarlığından koruyamıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.