DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20401220.18366%
Lefkoşa
°

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
DİRİYE SAYGISI YOK Kİ ÖLÜYE OLSUN!

DİRİYE SAYGISI YOK Kİ ÖLÜYE OLSUN!

ABONE OL
9 Aralık 2022 21:31
DİRİYE SAYGISI YOK Kİ ÖLÜYE OLSUN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’in ana bölgeleri çiçekle donatmaya devam ederken arka taraflarda asıl bakıma ihtiyacı olan yerleri ve mezarlıkları dokunmuyor. İhtiyacı ve önceliği olmayan yerlere harcamalar yapan Karavezirler bölge halkının serzenişlerine kulaklarını tıkamış durumda parasını çarçur etmeye devam ediyor.
Seçim yaklaştıkça bölge halkının tepkileri de artmaya başladı. Değirmenlik Belediyesi Başkanı Karavezirler bölge oto tamircilerine belediyenin çok fazla borcu olması nedeniyle tamircilere iş yaptıramadığı önce sürülüyor. Ayrıca belediye araçlarının bakımsızlık nedeniyle günlük 6 bin TL’nin üzerinde yağ alınmasını manşetimize taşımamıza rağmen, kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmayan Belediye Başkanı Ali Karavezirler tepkilerin odağında olmaya devam ediyor.
MEZARLIKLAR BAKIMSIZLIKTAN YIKILIYOR
Mezarlıkların bakımsızlıktan dolayı yıkılmaya yüz tuttuğunu ifade eden okuyucularımız ‘’Ali Karavezirler’in Diriye saygısı yok ki ölüye olsun’’ diyerek tepki gösterdiler.
AÇIKLAMA YAPMA İHTİYACI BİLE DUYMUYOR
Bölge halkı başkanın herhangi bir açıklama yapmaması ve geçen seçimden bu yana sözlerini tutmaması nedeniyle tepkili olduklarını dile getirdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.