DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20489930.24101%
Lefkoşa
°

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Doğallık ön planda olacak! Instagram’dan BeReal benzeri özellik

Doğallık ön planda olacak! Instagram’dan BeReal benzeri özellik

ABONE OL
14 Aralık 2022 08:06
Doğallık ön planda olacak! Instagram’dan BeReal benzeri özellik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ön ve arka kameradan fotoğraf çekerek anlık durum paylaşma imkanı sağlayan BeReal, 2022 yılının en iyi uygulamaları arasında yerini aldı. Instagram, BeReal benzeri Candid Stories özelliğini kullanıcıların beğenisine sundu.

Instagram, Candid Stories özelliğini kullanıma sundu

Kullanıcılara sadece uygulama kamerası üzerinden fotoğraf paylaşımı imkanı tanıyan BeReal, fotoğraflarda düzenleme yapılmasını engelliyor. Bununla birlikte, bulunduğunuz ortamı ve kendinizi aynı kare içerisinde paylaşmanız gerekiyor.

Kısa sürede yükselişe geçen BeReal, Meta’nın radarına takıldı. Kullanıcıların daha samimi içerikler üretebilmesini hedefleyen Meta, hem Facebook hem de Instagram’da Candid Stories özelliğini kullanıma sundu. Standart hikayelerden farklı sekmede görüneceği belirtilen Candid Stories, 24 saat sonunda otomatik olarak silinecek.


Elon Musk takip edilmek istemiyor! O Twitter hesabını kısıtladı

Elon Musk takip edilmek istemiyor! O Twitter hesabını kısıtladı

Elon Musk’ın özel jetini takip eden ElonJet adlı Twitter hesabının bir süredir platform tarafından kısıtlandığı iddia ediliyor.

Uygulamanın yeni güncellemesi sadece Candid Stories ile sınırlı değil. Şirket, Add Yours ve Collaborative Collections güncellemesiyle kullanıcıları işbirliğine teşvik edecek. Add Yours özelliğiyle bir resim eklediğinizde, fotoğraf paylaşmasını istediğini arkadaşlarınıza iletebileceksiniz. Ortak Derlemeler ile kullanıcılar, ortak ilgi alanlarına dayalı olarak bir gönderi koleksiyonunu bir arkadaş veya grupla paylaşabilecek.

Meta, yeni özellikleri Instagram ve Facebook’ta test ettiğini ve kullanıcıların katılmak istemezlerse devre dışı bırakabileceklerini açıkladı. Instagram, Facebook’un Gruplar özelliğine kendi yorumunu katarak kullanıcılara sunacak. Grup Profilleri, katılımcıların gönderilere, hikayelere ve daha fazlasına katkıda bulunmasına izin verecek.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.