DOLAR 32,3469 -0.04%
EURO 34,8430 0.13%
ALTIN 2.379,65-0,70
BITCOIN 19878594.91188%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
DP İskelede Rüzgar Gibi Esti

DP İskelede Rüzgar Gibi Esti

ABONE OL
4 Mart 2019 13:16
DP İskelede Rüzgar Gibi Esti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

[responsivevoice voice=”Turkish Female” buttontext=”sesli dinle”]

3 Mart 2019 Pazar günü gerçekleşen Dp İskele İlçesi toplantısında görevi devralalı 6 ay olmasına rağmen topladığı kalabalıkla bölgeden ve partiden takdir toplayan Yedikonuklu Mustafa Çetinkayalı emin adımlarla yürümeye devam edeceğini belirtti. Toplantıda mikrofon sırası Serdar Denktaşa geldiğinde soru cevap şeklinde halk ile muhabbet ederek insanların sorunlarını dinledi. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Koalisyon hükumeti ile ilgili sorulara şu şekilde cevap verdi:

“Şuan gördüğümüz kadarıyla her parti kendi adayını çıkarmayı düşünüyor. Biz sürekli birbirimizi uyararak Cumhurbaşkanlığı seçiminin koalisyonun bozulmasına sebep olacak sorunlar yaratmamasını konuşuyoruz. Bu koalisyon dimdik devam etmektedir. Geçmiş dönemlerdeki biriken problemlerin bu hükumete patlamasını, bütün problemleri bizim yarattığımız gibi çıkan söylentilere kesinlikle kulak vermeyin. Ben bu makam da olduğum sürece maaşları ödeyemezsem bu maliyeyi bırakırım.” diyerek önemli mesajlar verdi.

İskele İlçe başkanı Mustafa Çetinkayalı ise örgütleri sıfırdan kurarak bölgenin en aktif insanlarından ekip kurduğunu söyleyerek Demokrat Partinin artık Karpaz da eski günlerdeki bombalar patlatacağını belirtti..


[/responsivevoice]

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.