DOLAR 32,2726 -0.03%
EURO 34,9695 0.4%
ALTIN 2.441,160,69
BITCOIN 1988329-1.69395%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Epilepsi krizi geçiriyor sandılar, sarhoş çıktı

Epilepsi krizi geçiriyor sandılar, sarhoş çıktı

ABONE OL
3 Temmuz 2019 09:47
Epilepsi krizi geçiriyor sandılar, sarhoş çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

[responsivevoice voice=”Turkish Female” buttontext=”sesli dinle”]

Epilepsi krizi geçiriyor sanılarak, alındığı ambulansı kırıp döken Zehni Kızılkurt’un alkollü olduğu ortaya çıktı

Lefkoşa’da 1 Şubat’ta saat 21.15 sıralarında, bulunduğu mekanda rahatsızlanan ve olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastane’sine götürülürken ambulans içindeki aletlere zarar veren Zehni Kızılkurt’un alkollü olduğu ortaya çıktı. Zanlı dün, teminat istemiyle mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili olguları aktarqan polis memuru Ayşe Berksan Zehni Kızılkurt’un RHA 3902 plakalı ambulans içerisinde işlenen “Kasti Hasar” suçundan methalder olduğunu söyledi. Polis, zanlının epilepsi nöbeti geçirdiği şikayeti üzerine ambulansa alındığını ve Lefkoşa Devlet Hastahanesi’ne götürülürken ambulanstaki birçok tıbbi cihaza zarar verdiğini ve zararın tahmini 5.000 TL olduğunu söyledi.

Epilepsi değil sarhoş

Polis zanlının epilepsi nöbeti bulgusuna rastlanmadığını ve 175 promil alkollü olduğunun belirlendiğini söyledi. Polis memuru Berksan, zanlının turist statüsünde olduğunu ancak eşi ile iki çocuğunun KKTC’de ikamet ettiğini belirtip, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması ve KKTC vatandaşı iki kefilin 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

[/responsivevoice]

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.