DOLAR 32,2756 -0.08%
EURO 34,8599 -0.07%
ALTIN 2.426,070,06
BITCOIN 20310452.65153%
Lefkoşa
°

13:05

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
İçerde de yapın bakalım mafyacılık

İçerde de yapın bakalım mafyacılık

ABONE OL
25 Aralık 2019 09:50
İçerde de yapın bakalım mafyacılık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskele’de satışı gerçekleştirilecek bir evden elde edilen 12 bin 195 Sterlin komisyonu haksız yere almaya çalıştıkları iddiası ile Erfan Nourmohammadi ve Milad Marivani’yi zorla kaçırıp darp ederek beyanname imzalattıkları iddia edilen 5 kişi tutuklandı.

İskele’de bir sitede bulunan bir evin satışından elde edilecek 12 bin 195 Sterlin komisyonu haksız yere almaya çalıştıkları gerekçesi ile Erfan Nourmohammadi ve Milad Marivani’yi kaçırıp darp ettikleri ileri sürülen Yunus Emre Nural, Jamsheed Turaev, Misak Shahmohammadi, Devlet Berat Baydar ve Mohsen Vatanshenas tutuklandı.

“Zorla insan kaçırma”, “Alıkoyma”, “Tehditle belge icrasını tahrik etmek”, “Şiddet kullanma tehdidi” ve “Darp” suçlaması ile haklarında başlatılan soruşturma kapsamında dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan zanlılar aleyhinde 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

POLİS KAMERA KAYITLARINI İNCELİYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Arif Toroslu mahkemede verdiği ifadesinde, zanlıların İskele’de bir sitedeki evin satışından elde edilecek 12 bin 195 Sterlin komisyonun Erfan Nourmohammadi ve Milad Marivani’nin almasını engellemek amacı ile Erfan Nourmohammadi’yi zanlı Yunus Emre Nural’ın ortağı olduğu yurttaki ofisine çağırarak beyanname yazıp imzalamasına zorladıklarını açıkladı.

Nourmohammadi’nin söz konusu beyannameyi korkarak yazdığını belirten Toroslu, zanlılardan Devlet Berat Baydar’ın daha sonra Milad Marivani’yi arayıp söz konusu öğrenci yurduna gelmesini sağlayarak zanlıların müştekileri zorla arabaya bindirip İskele’de bulunan sitenin ofisine gittiklerini açıkladı.

Zanlıların Milad Marivaniye’de benzer şekilde komisyonu almaya engel olacak şekilde beyanname yazdırdıklarını belirten Toroslu, zanlı Yunus Emre Nural’ın müştekileri tokat ve yumruk atmak sureti ile darp ettiğini açıkladı.

Tüm zanlıların şikayet üzerine 23 Aralık tarihinde tutuklandığını kaydeden Toroslu, yürütülen soruşturmada tehdit ve darp sonucu yazdırıldığı iddia edilen beyannamelerin bulunarak emare alındığını açıkladı. Soruşturmanın yeni başlatıldığını kaydeden Toroslu zanlıların 3’er gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.