DOLAR 32,3648 -0.39%
EURO 34,8112 -0.05%
ALTIN 2.396,47-1,07
BITCOIN 19122232.93188%
Lefkoşa
°

04:14

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Kefil bulamadı cezaevine gönderildi

Kefil bulamadı cezaevine gönderildi

ABONE OL
15 Kasım 2018 01:31
Kefil bulamadı cezaevine gönderildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yirmi bin TL alacağı olduğu gerekçesi ile İlyas Aksüt’ü göğsüne bıçak dayayarak öldürmekle tehdit eden İdris Yıldız şikâyet üzerine tutuklandı…

Ağustos ayında ülkeye 90 günlük turist vizesi ile giriş yapan İdris Yıldız, yanında çalıştığı İlyas Aksüt’ü, 20 bin TL alacağı olduğu ve çalışma iznini yapmadığı gerekçesi ölümle tehdit etti. Girne’de bir apartmanın park yerinde yakaladığı İlyas Aksüt’ün göğsüne bıçak dayayıp öldürmekle tehdit eden ve çevredekilerin polisi araması ile tutuklanan İdris Yıldız, aleyhindeki soruşturma tamamladı.

Yıldız, dün teminat talebiyle Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Yargıç Meltem Dündar, zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 2 kişinin 25’er bin TL’lik kefalet senedi imzalaması koşuluyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Yıldız, davaları görüşülünceye kadar 20 gün cezaevine gönderildi.

Aksüt için de soruşturma emri verildi
Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Kader Çamlıbelli, zanlı İdris Yıldız’ın “Şiddet tehdidi”, “Kanunsuz bıçak taşıma”, “Darp ve rahatsızlık” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Kader Çamlıbelli, olayın Girne’de önceki gün Polar Apartmanı araç park yerinde saat 18.00 sıralarında yaşandığını, zanlının alacağı olduğu İlyas Aksüt’ün göğsüne bıçak dayayıp, “Sokayım mı lan öldüreyim mi seni” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu belirtti.

Zanlının 25 Ağustos tarihinde ülkeye 90 günlük vize ile giriş yaptığını kaydeden Çamlıbelli, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, uygun bir teminat talebinde bulundu.

Yargıç Meltem Dündar, şikâyetçi İlyas Aksüt aleyhinde zanlının öne sürdüğü iddiaların araştırılarak soruşturma başlatılmasına emir verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.