DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.468,140,02
BITCOIN 21176565.9832%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Kıskançlıktan gözü döndü

Kıskançlıktan gözü döndü

ABONE OL
23 Mayıs 2019 09:48
Kıskançlıktan gözü döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da “kıskançlık” gerekçesiyle tartıştığı nişanlısını ciddi şekilde dövüp, öldürmekle tehdit etmekten tutuklanan Ahmet Selçuklu, dün mahkemeye çıkarıldı

Lefkoşa’da Ahmet Selçuklu, nişanlısını ciddi şekilde dövüp, öldürmekle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Zanlı dün Lefkoşa Kaza Mahkmesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili olarak ifade veren polis memuru Kamuran Kale, zanlının Lefkoşa’da meydana gelen “şiddet tehdidi”, “kasti hasar” ve “ciddi darp” suçlarından tutuklandığını belirtti.

Polis memuru Kale, Gönyeli’de önceki gün saat 21.30 sıralarında zanlı Ahmet Selçuklu’nun nişanlısı S.İ. ile “kıskançlık” nedeni ile tartıştıklarını ve zanlının nişanlısının boğazını sıkıp, kafasına defalarca vurduğunu, zanlının ayrıca, “yalan söylersen seni öldürürüm” diyerek şiddet kullanma tehdidinde bulunduğunu ifade etti.

Polis memuru Kale, zanlının ayrıca nişanlısının 100 TL değerindeki sporcu çantasını ve 70 TL değerindeki omuz çantasını parçaladığını belirtti.

S.İ’nin aynı gün doktor kontrolünden geçirilerek doktor raporu temin edildiğini söyleyen Kale, zanlının ise aynı gün tutuklandığını söyledi.

Kale, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu belirterek, davaları görüşülünceğe değin uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak

Yargıç Cenlay İnan, zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve iki kefilin 40 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.