DOLAR 32,3703 -0.35%
EURO 34,8035 -0.09%
ALTIN 2.402,14-0,84
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Mahmoud El Sayed 8 ay hapis yatacak

Mahmoud El Sayed 8 ay hapis yatacak

ABONE OL
28 Şubat 2019 11:51
Mahmoud El Sayed 8 ay hapis yatacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

[responsivevoice voice=”Turkish Female” buttontext=”sesli dinle”]

Sahte Fransa pasaportu ile Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’ndan Güney Kıbrıs’a geçmeye çalışırken yakalanan Lübnan uyruklu sanık Mahmoud El Sayed aleyhindeki davanın kararı dün açıklandı

Sahte Fransa pasaportu ile Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’ndan Güney Kıbrıs’a geçmeye çalışırken yakalanan Lübnan uyruklu sanık Mahmoud El Sayed aleyhindeki davanın kararı okundu.

Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde “Sahtelenmiş resmi belgeyi tedavüle sürme” ve “Sahte kayıt temin etmeye teşebbüs etme” davlarından yargılanarak suçlu bulunan sanık El Sayed 8 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Sanık Mahmoud El Sayed 17 Aralık 2018 tarihinde Ercan Havaalanı’ndan kendi adına düzenlenmiş Lübnan pasaportu ile KKTC’ye giriş yapmıştı. Sanık El Sayed 18 Aralık’ta, tasarrufunda bulunan ve nerede sahtelendiği tespit edilemeyen Fransa pasaportu ile Güney Kıbrıs’a geçmek için Beyarmudu Kara Giriş Kapısı’na gitmiş ve konu pasaportu görevli memura ibraz ederek sahte kayıt temin etmeye teşebbüs etmişti.

Suçlu bulundu

Davanın kararını okuyan Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, sanık Mahmoud El Sayed’i aleyhine getirilen davalardan suçlu bularak mahkum ettiklerini açıkladı.

Sanığı ıslah ederken topluma kazandıracak şekilde ceza verilmesi gerektiğini ifade eden Hacımulla, sanığın mahkum olduğu suçların ciddi olduğunu vurguladı.

Hacumulla, sanığın Güney Kıbrıs’a geçmek için önceden sahtelenmiş pasaportu tedavüle sürerek sahte kayıt temin etmeye teşebbüs ettiğini anımsatarak, sanığa hürriyeti bağlayıcı ceza verilmesinin sanığın ıslahı için ve kamu menfaati için kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Hacımulla, aleyhine getirilen davalardan suçlu bulunan sanığı 8 ay hapis cezasına mahkum ettiklerini açıkladı.


[/responsivevoice]

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.