DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Mullaoğlu’nun dosyası yeniden açılıyor

Mullaoğlu’nun dosyası yeniden açılıyor

ABONE OL
4 Ağustos 2018 12:10
Mullaoğlu’nun dosyası yeniden açılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dönemin Adli Şube Amiri Ali Savaş Altan tarafından sahte ifadelerle dosyası kapatıldığı öne sürülen Çağın Mullaoğlu tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı

“Evrak sahteleme” meselesi ile ilgili aleyhinde soruşturma başlatılan ancak dönemin Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amiri Ali Savaş Altan’ın direktifi doğrultusunda sahte ifadelerle dosyası kapatıldığı öne sürülen zanlı Çağın Mullaoğlu, dün mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı.

Yargıç Cenkay İnan, zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, KKTC vatandaşı bir kefilin 40 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Mullaoğlu’nun dosyası yeniden açılıyor

Mahkemede ifade veren polis memuru Mustafa Mahan olayla ilgili bulguları aktardı.

Mahan, zanlı Çağın Mullaoğlu’nun aleyhinde başlatılan “Evrak sahteleme” dosyasının, dönemin Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde Adli Şube Amiri olan Ali Savaş Altan’ın direktifi doğrultusunda ‘sahte ifadelerle kapatıldığını mahkemeye aktardı.

Mahan, zanlı Mullaoğlu aleyhindeki, dosyanın yeniden gündeme getirilmesi için zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Devrim DEMİR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.