DOLAR 32,3635 -0.37%
EURO 34,6302 -0.52%
ALTIN 2.382,24-1,65
BITCOIN 18917091.60808%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Öğrencilerin kavgası kanlı bitti

Öğrencilerin kavgası kanlı bitti

ABONE OL
7 Mayıs 2019 10:32
Öğrencilerin kavgası kanlı bitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lefkoşa’da bir öğrenci yurdunun önünde önceki gün üniversite öğrencisi 6 kişinin karıştığı kavgada Abu Subahi isimli öğrenci ağır yaralandı. Kavgaya karışan 5 zanlı tutuklandı

KKTC’de öğrenci vizesi ile ikamet eden 6 kişi arasında Lefkoşa’da önceki gece öğrenci yudrdunun önünde çıkan kavgada bıçaklar çekildi.

Bıçaklı kavgada, Ürdünlü Zaid Mohammad Safeed, Abu Subahi isimli kişiyi bıçaklayarak ağır yaraladı.

Polis, kavgada yer alan Muhammet Ali Artantaş, Musa Kemal Özdemir, Berkcan Işık ve Mert Gökçe, Zaid Mohammad Safeed ve Hassan Bachar’ı tutukladı. Zanlılar Lefkoşa’da dün mahkemeye çıkarıldı.

Subahi’nin sağlık durumu kritik

Mahkemede ifade veren polis çavuşu Cemil Özalkın, Lefkoşa’da Vedia Barut sokakta bir öğrenci yurdunun önünde önceki gün saat 04.30’da Muhammet Ali Artantaş, Musa Kemal Özdemir, Berkcan Işık ve Mert Gökçe, Zaid Mohammad Safeed, Abu Subahi ve Hassan Bachar isimli öğrencilerin aralarında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüştüğünü anlattı.

Özalkın, kavga esnasında Zaid Mohammad Saeed’in Abu Subahi’yi öldürmek kasti ile sol karın boşluğundan, henüz tespit edilemeyen delici ve kesici bir aletle yaraladığını söyledi.

Cemil Özalkın, Abu Subahi’nin yoğun bakım servisinde tedavi altında olduğunu dile getirdi.

“Kendinilerini savunmuşlar”

Özalkın, olayda kullanılan kesici ve delici aletin halen bulunamadığını belirterek, olayın ciddiyetine vurgu yaptı. Olayla ilgili alınacak ifadeler olduğunu ve zanlıların serbest kalması halinde alınacak ifadelere ve aranmakta olan emarelere müdahele etme olasılığının olduğuna değinen Özalkın, zanlıların aleyhinde üç gün tutukluluk talep etti.

Mahkemeden söz alan zanlı Hassan Bachar, “Kendimizi savunduk” dedi.

Yargıç Cenkay İnan, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.