DOLAR 32,2550 0.03%
EURO 34,9039 0.1%
ALTIN 2.435,630,17
BITCOIN 20183771.72386%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
ÖĞRETMENLERİN YÜZ KARASI

ÖĞRETMENLERİN YÜZ KARASI

ABONE OL
24 Eylül 2019 13:02
ÖĞRETMENLERİN YÜZ KARASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şehit Doğan Ahmet İlkokulunun özel eğitim öğretmeni, 1. Sınıf öğrencisi çocuğu öldüresiye dövdü.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti top yekün şiddetle mücadele yolları ararken, eğitim yuvalarından gelen şiddet haberleri kanları donduruyor.

Şehit Doğan Ahmet İlkokulundan bir veli gazetemize ihbarda bulunarak, okulun özel eğitim öğretmeni tarafından darp edilen çocuğunun da fotoğrafını yolladı.
“SÖZDE ÇOCUK ÖĞRETMENE SALDIRMIŞ”

7 yaşındaki çocukla tartışmaya giren özel eğitim öğretmen, çocuğun kendisine saldırdığını iddia ederek kendisini savunduğunu söylese de, 7 yaşındaki çocuktan kendini nasıl savundun soruları da havada kalmaktadır. Konuyu duyan diğer veliler öğretmenin bu saldırgan tavrına tepki gösterirken, çocuklarını okula göndermeye korktuklarını dile getirdiler. 7 yaşındaki bir çocuğun öğretmene saldırmasının inandırıcı olmadığını kaydeden veliler, “7 yaşındaki bir çocukla nasıl bir tartışma şeklidir, çocuk şiddetine kim dur diyecek?” şeklinde serzenişte bulundu.


BAKANLIK GÖREVE
Veliler, yaşanan bu durum karşısında Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nu göreve çağırdı. Bu olay karşısında sessiz kalmayacaklarını ifade eden mağdur aile, Bakan’ın duruma müdahale etmesini istedi.

Bu arada şiddet gören çocuk için darp raporu alınırken, aile öğretmeni polise şikayet etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.