DOLAR 32,3060 0.08%
EURO 35,0055 0.47%
ALTIN 2.449,571,03
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

03:54

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Önce dövdü sonra öldürdü

Önce dövdü sonra öldürdü

ABONE OL
14 Kasım 2018 08:53
Önce dövdü sonra öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülbahar Ulutan’ın ka.til zanlısı Fatih Çıkrıkçı, tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Teminat duruşmasında konuşan Çıkrıkçı, poliste verdiği ifadeyi teyit etti:

Gülbahar Ulutan’ın katil zanlısı Fatih Çıkrıkçı, aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

8 gündür poliste tutuklu bulunan zanlı Çıkrıkçı, tutukluluk süresinin dolması üzerine dün teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Cenkay İnan, Fatih Çıkrıkçı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığına dikkati çekerek, davaları görüşülünceye kadar 3 ayı geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Önce dövdü sonra öldürdü
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Müfettiş Muavini Emirali Gürler, zanlı Fatih Çıkrıkçı’nın “Taammüden adam ö.l.dürme” suçundan tutuklandığını anlattı.

Müfettiş Muavini Emirali Gürler, cinayetin 31 Ekim’de Gönyeli Akgünler Sokak’ta işlendiğini, Gülbahar Ulutan’ın göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ö.l.dürüldüğünü anımsattı.

Gürler, zanlının tutuklulukta verdiği ifadede kendisi ile barışmayı reddeden eski “sevgilisi” Ulutan’ın gündelikçi olarak çalıştığı eve giderek kadını sopa ile ö.ldür.esiye dövdükten sonra bı.çak.la.dığını anlattığını söyledi.

Emareler bulundu
Gürler, Çıkrıkçı’nın olayda kullandığı bıçağı ve .ci.n.ayetin ardından değiştirdiği kanlı kıyafetleri sakladığı yeri polise gösterdiğini hatırlattı.

Zanlının tüm detayları itiraf ettiğini kaydeden Gürler, Gülbahar Ulutan’ın göğsüne ve vücuduna aldığı 13 bıç.ak darbesi sonucu hayatını kaybettiğini ifade etti.

Suçunu itiraf etti
Ci.nayetin ardından zanlının olay yerinden kaçtığını ve Alayköy’de boş bir çiftlik evinde saklandığını belirten Gürler, alınan bilgi sonucu düzenlenen operasyonda Çıkrıkçı’nın 2 Kasım tarihinde tespit edilerek tutuklandığını söyledi.

Çıkrıkçı’yı sakladığı tespit edilen zanlıların da tutuklandığını belirten Gürler, İsmail Kiliç ve Murat Sazak’ın “Feri fail” suçlarından tutuklandıklarını kaydetti.

Müfettiş Muavini Emirali Gürler, zanlı aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının gönüllü ifade verip suçunu itiraf ettiğini kaydetti.

İlk kez konuştu
Tutuklandıktan sonra iki kez mahkemeye çıkarılan ve sessiz kalan zanlı Çıkrıkçı, dün polisin tutukluluk talebinin ardından söz hakkı istedi.

Çıkrıkçı, “Pişmanlık duyuyorum. Murat Sazak ve İsmail Kılıç’ın olayla alakası yok. Sadece onlarla bağlantıya geçtim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.