DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20648561.3452%
Lefkoşa
°

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Postuby ile hiçbir özel gününüzü kaçırmayın!

Postuby ile hiçbir özel gününüzü kaçırmayın!

ABONE OL
14 Aralık 2022 15:01
Postuby ile hiçbir özel gününüzü kaçırmayın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tavsiye edilen web siteleri serimize hoş geldiniz. Bu haber serimizde bir yandan genç girişimcileri destekliyor, bir yandan da okurlarımızı farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri çözümlerle buluşturuyoruz. Bugünkü konuğumuz ise Postuby.

Hiçbir özel günü kaçırmayın, içerik işini Postuby’e bırakın

Postbuy, bireysel yada kurumsal kullanıcılar için tasarlanmış “ sosyal medyada ne paylaşsam? “ derdini ortadan kaldıran bir hazır içerik platformudur. Bayramlar, dini günler, resmi tatiller ve diğer tüm özel günler ile ilgili binlerce hazır tasarımı markanıza özel logolu olarak kullanmanıza imkan sağlar.

Postuby, sosyal medya içerik problemini ortadan kaldıran bir platformdur. İçeriklerimizin tamamı sosyal medyada kullanılmaya uygun olarak tasarlanmıştır. Bu içerikler, baskılı ortamlar için uygun olmayabilir. Belirtmekte yarar var ki Postuby ücretli bir servistir.


Disney+, Netflix’i tahtından etti!

Disney+, Netflix’i tahtından etti!

Şirketin ana yayın platformları olan Disney+, Hulu ve ESPN’de toplamda 235 milyon aboneliğe ulaşarak Netflix’i geride bırakmayı başardı.

Postuby aboneleri, hiçbir özel günü kaçırmaz ve tüm özel günler için paylaşacak bir içerik bulabilir. Bayramlar, dini günler, resmi tatiller ve diğer tüm özel günler için indirip kullanabileceğiniz binlerce hazır tasarım bulunmaktadır. Örn. Yılbaşı, Kurban Bayramı, Dünya Nutella Günü, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Mevlid Kandili, Gazeteciler Haftası vb. özel günler ile ilgili hazır içerikler bulabilirsiniz.

Siz de daha fazla bilgi için buraya tıklayarak şirketin web sitesine gidip içeriklerine göz atabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.