DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20609403.00697%
Lefkoşa
°

21:44

YATSIYA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Sevişme anlarını cep telefonuna kaydetti

Sevişme anlarını cep telefonuna kaydetti

ABONE OL
5 Şubat 2020 17:46
Sevişme anlarını cep telefonuna kaydetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“GÖRÜNTÜLER TELEFONUNDA BULUNDU”… Ahmet Aslan’ı dün mahkemeye çıkaran polis, zanlının daha önceden tanıdığı kadınla 23 Ocak’ta Lefkoşa’da buluşup evine götürdüğünü ve orada cinsel münasebette bulunduklarını ve bu anları kadından habersiz olarak cep telefonuna kaydettiğini belirtti.

Polis, kadının şikayeti üzerine tutuklanan zanlının cep telefonunda şikayete konu görüntülerin bulunduğunu söyledi. Lefkoşa’daki evinde buluştuğu K. S., isimli kadınla cinsel ilişkiye girip, bu anları gizlice cep telefonuna kaydeden Ahmet Aslan, kadının şikayeti üzerine tutuklandı ve yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi. Ahmet Aslan’ı dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkaran Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Ömer Yavuz, zanlının ‘Özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçundan methaldar olduğunu söyledi. Yavuz, mahkemede verdiği yeminli şahadetinde, zanlı Ahmet Aslan’ın 23 Ocak tarihinde Lefkoşa’da, daha önceden tanıdığı kadınla buluşup, evine götürdüğünü, orada cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi. Yavuz, zanlının beraber olduğu kadından izin almadan gizlice cinsel münasebetlerini cep telefonu ile kayda aldığını belirtti. Zanlının şikayet üzerine tutuklandığını, cep telefonunda yapılan incelemede söz konusu kadınla cinsel içerikli görüntülerinin tespit edildiğini kaydeden Yavuz, ülkede turist statüsü ile bulunan Ahmet Aslan’ın davasında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, zanlıyı 20 günü aşmayacak bir şekilde cezaevine gönderdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.