DOLAR 32,4079 0.1%
EURO 34,8215 -0.01%
ALTIN 2.399,790,14
BITCOIN 19303363.96129%
Lefkoşa
°

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Turizm Bakanı Üstel: Yapacak çok işimiz var

Turizm Bakanı Üstel: Yapacak çok işimiz var

ABONE OL
3 Haziran 2019 15:24
Turizm Bakanı Üstel: Yapacak çok işimiz var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, Ramazan Bayramı vesilesiyle, önce OTEM’i ziyaret etti, Personelin bayramını kutladı ve OTEM hakkında yetkililerden bilgi aldı ardından da Turizm ve Çevre Bakanlığı personeli ile Bakanlıkta bir araya gelerek bayramlaştı.

Üstel, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilk önce Girne’de bulunan Otelcilik, Turizm, Eğitim Merkezi’ni (OTEM) ziyaret ederek, personel ile bayramlaştı, OTEM’in çalışmaları, eksiklikleri ve ihtiyaçları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Personele yönelik olarak kısa bir konuşma yapan Bakan Üstel, OTEM’in önemine değindi, ülkenin lokomotif sektörü turizm sektörü için kalifiye ara eleman sıkıntısının yaşandığı bir ortamda OTEM’in misyonunun büyük olduğunu belirtti.

Personele yönelik yaptığı konuşmasında Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, “Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin. Bayram sonrasında yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.
Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, OTEM ziyareti sonrasında, Turizm ve Çevre Bakanlığı personeli ile Bakanlıkta bir araya gelerek, personel ile bayramlaştı.

Bakan Üstel, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir araya geldiği Turizm ve Çevre Bakanlığı personeline yönelik yaptığı kısa konuşmasında, Bayramların küslük ve dargınlıkların unutulduğu, dostukların ve akrabalık bağlarının daha da pekiştiği güzel bir vesile olduğuna işaret etti.

Bakan Üstel, Turizm ve Çevre Bakanlığı personelinin, ülkenin gelişimi ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması açısından çok önemli bir yere sahip olduğuna değinerek, bunun bilinci içersinde hareket ederek, çok çalışmak gerektiği vurgusunu yaptı.

“Bayram tatilini iyi değerlendirerek, çok iyi dinlenin. Ülke için yapacak çok işimiz var” ifadelerini burada da kullanan Bakan Üstel, “bu vesileyle, tüm personelin ve halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.