DOLAR 32,2684 -0.02%
EURO 35,0785 -0.04%
ALTIN 2.475,400,38
BITCOIN 21367840.11858%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Uygun fiyatlı iPad’in tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı!

Uygun fiyatlı iPad’in tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı!

ABONE OL
16 Ağustos 2022 21:00
Uygun fiyatlı iPad’in tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple önümüzdeki ay düzenleyeceği etkinlikte yeni iPhone 14 serisini tanıtacak. Tabii aynı zamanda 8.nesil akıllı saat, kulaklık, M2 işlemci ile güncellenen tabletler ve bilgisayarlarını da görebiliriz. Fakat asıl beklenen ürün fiyatı ve özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan 10. nesil iPad modeli. İşte detaylar…

10. nesil iPad, özellikleri ile şimdiden en çok satanlara aday!

Ortaya çıkan son sızıntılara göre 10. nesil iPad, özellikleri itibariyle birçok yeniliği beraberinde getirecek. Bunların başında SIM kartlı modelinde 5G desteği bulunuyor. Tabii bunu sağlayabilmek için de iPhone 12 modellerinde gördüğümüz A14 Bionic işlemcisini kullanacak.

Buna ek olarak, serinin Pro modellerinde olduğu gibi artık USB Type-C bağlantı noktası standart hale gelecek. Yani Apple tüm tabletlerinde artık Lightning’e veda ediyor. Fakat uygun fiyatlı bu modeli alacak birçok kişi için üzücü olacak bir gelişme de var. Artık 3.5mm kulaklık ve mikrofon girişi de kaldırılıyor.


NASA, Ay’a iPad gönderiyor! İşte nedeni

NASA, Ay’a iPad gönderiyor! İşte nedeni

NASA, Artemis 1 görevi için geri sayıma başladı. İddialara göre uzay ajansı, uzay aracında bir iPad’e de yer verecek.

Tasarım tarafına bakacak olursak, ortaya çıkan render görüntülerine göre iPad Pro ve iPhone 12 ile 13. nesile benzer bir şekilde düz kenarlar, iPhone X‘i andıran kamera adası, inceltilen tasarımı ve küçültülen ekran çerçeveleri dikkat çekiyor.

Fakat Face ID‘nin bir süre daha uygun fiyatlı tabletlere gelmeyeceği kesinleşti. Nitekim bu cihazda da Home butonu üzerinde bulunan bir parmak izi tuşu olacak. Ayrıca sol tarafında 2. nesil kalemlerin magnetik olarak yapışarak şarj olmasını sağlayan bir alan da bulunacak. Cihazın genel boyutları ise 248 mm x 179 mm x 6,98 mm olarak paylaşıldı.

Tabii bu ölçüler selefinden daha küçük olacağına işaret ediyor. Fakat ekranın etrafında bulunan çerçeveler küçültüldüğü için ekran boyutu aynı kalacak. Hatta bir iddiaya göre daha büyük bir ekran görmemiz de mümkün.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r