DOLAR 32,2703 0.08%
EURO 34,8177 0%
ALTIN 2.454,070,90
BITCOIN 20386272.63238%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE


istanbul manzara

istanbul manzara
Yüreğimiz onlarla birlikte yandı

Yüreğimiz onlarla birlikte yandı

ABONE OL
5 Kasım 2019 16:57
Yüreğimiz onlarla birlikte yandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ölümlü trafik kazasında yaşamını yitiren Devrim-Seda Yılmaz çifti, Güzelyurt’ta son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz çiftinin kızlarının feryatları ile babalarının “yolunuz açık olsun” vedası herkesi ağlattı.

“BAŞINIZ SAĞOLSUN DEMEYİN ONLAR ÖLMEDİ”… Ölümlü trafik kazası kurbanları polis memuru Devrim ve Seda Yılmaz çifti, dün gözyaşlarıyla Yuvacık’ta toprağa verildi. Yılmaz çiftinin ölümü sadece ailelerini değil, ülkemizi de yasa boğdu. Dünkü cenaze töreninde Yılmaz çiftinin kızları Buse ve Çise gözyaşı döktükçe, tüm ülke ağladı. İki kardeşin, “Biz annesiz babasız ne yapacağız. Başınız sağolsun demeyin onlar ölmedi” feryatları, yürekleri dağladı.
Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Devrim ve Seda Yılmaz çifti, dün Güzelyurt’ta Yuvacık Mezarlığı’nda toprağa verildi. Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi’nde görev yapan Devrim Yılmaz ile eşi Seda Yılmaz için resmi tören düzenlendi, bayrağa sarılı tabutları, polislerin omzunda taşındı. Güzelyurt Fatih Cami’nde kılınan ikindi namazı esnasında Yılmaz çiftinin kızları Buse ve Çise’nin gözyaşları hiç durmadı. İki kardeşin annesi ve babası için feryatları yürekleri dağladı. Anne ve babalarının fotoğraflarına sarılarak ağlayan iki kardeş, “Keşke biz ölsek onlar ölmese, biz annesiz babasız ne yapacağız.

Başınız sağolsun demeyin onlar ölmedi” sözleri, herkesin yüreğini dağladı. Devrim ve Seda çiftinin babaları Nesime Öztekin ise, evlatlarının tabutuna sarıldı, fotoğraflarını okşadı “Yolunuz açık olsun evlatlarım” diyerek, el salladı. Güçlükle ayakta duran anne Halide Öztekin’e yakınları destek çıktı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Polis Genel Müdürü Süleyman Mannavoğlu, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Yardımcısı İbrahim Dağman, Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Sağlık Bakanı Ali Pilli, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, bölge milletvekilleri, polis teşkilatı ve sevenleri katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.